06 53187176
bekijk het actuele rooster

06 53187176
bekijk het actuele rooster

Over ons Reviews

Jouw lessen voelen altijd precies op maat Femke. Feilloos voel je aan wat er nodig is, wat je moet benoemen, je woordkeuze met je mooie alt stem, of wanneer er stilte past. Ik denk vaak ‘het lijkt wel of ze gedachten kan lezen’. Je geeft veel rust in je les die ik bij andere lessen nooit zo gevonden heb. Alle lof en dank!

Eva

Bij Femke op de yoga-mat kom ik weer terug in mijn lichaam en dichtbij mijn gevoel. Yoga zet me weer met twee voeten op de grond, terug in de realiteit. Zo heb ik weer een hoofd én een lichaam en dat voelt veel prettiger. Je lessen zijn vol aandacht en ik leer ook steeds weer nieuwe dingen.

Iris

Dank aan Femke voor alle jaren yogales. Yoga voelde elke keer weer als een kadootje aan mezelf. Het geeft bevrijding, verdieping en kracht. Een verrijking van mijn leven. Heel prettig om bij jou zowel de houdingen als theorie te leren. Ook je down-to-earth houding vind ik erg fijn. Het zal na mijn verhuizing lastig worden weer zo iemand te vinden, maar dat zal ik proberen los te laten 😉 Liefs!

Marjolein

Om in mijn drukke leven alle ballen ontspannen in de lucht te kunnen houden volg ik al 10 jaar yoga bij Femke. Al vanaf het begin merkte ik direct de rust en balans die ontstond en sprak met mezelf af er nooit meer mee te stoppen. Waarom ik nog steeds elke week op de fiets stap naar de les, is omdat ik haar manier van lesgeven heel nuchter, duidelijk en gevarieerd vind. Haar stem is fijn en de yogazaal licht en ruim. Ook dat laatste is voor mij heel belangrijk.

Manja

Het is denk ik al zo’n 15 jaar geleden dat ik geïnteresseerd raakte in yoga, maar ik wist niet waar en hoe. Femke werd mij als goede docente aanbevolen. Meer dan tien jaar kom ik hier al. Ik vind yoga bij haar erg prettig omdat er meer dan bij veel andere docenten een bepaalde rust in zit en de groepen bovendien niet te groot.

Maarten

CAY is voor mij als een rots in de branding. De eerste les bij Janneke was ik gelijk enthousiast, niet omdat het gelijk zo fijn was, maar wel omdat ik direct doorhad dat dit precies was wat ik nodig had. Je lijf leren kennen op deze manier, is een zegen. Ik ben ook succesvol van mijn rugpijn afgekomen. Janneke is een hele fijne docent met een prettige stem. Hierdoor kan ik me helemaal overgeven aan de soms, voor mij, zeer onprettige houdingen. Ze weet je te motiveren, te corrigeren en praat je letterlijk door alles heen. Je voelt je gehoord en begrepen. Na jaren zijn de meeste pijnlijke momenten inmiddels vervangen voor ontspanning.

Froukje

Door de jaren heen ben ik wel echt een beetje van Femke gaan houden. Ze is een goede betrokken docent en weet me regelmatig te raken en te ontroeren. Ze heeft een mooie combinatie van fysieke en soms ook best ‘stevige’ lessen, en een nuchtere spiritualiteit. Daar hou ik van.

Sofie

Ik vind yoga heerlijk en kan niet meer zonder. Je raakt in een soort flow. Daarbij vind ik de stem van Femke ook heel plezierig. De CAY lessen van Janneke volg ik nu ook al weer zo’n 3 jaar. Het doet me veel goed voor mijn rug en bekken. De combinatie van de beide lessen vind ik heel plezierig. Waar Femke mij beter in mijn lichaam doet komen, voel en leer ik bij Janneke nog beter hoe alles samenhangt.

Marian

Ik ben een paar jaar geleden begonnen met CAY i.v.m. regelmatig terugkerende rugklachten. Dit is veranderd sinds ik CAY doe. Belangrijk hierin is de wijze waarop Janneke les geeft. Zij heeft vanaf het begin bijgedragen om vertrouwen op te bouwen. Zij zei: het komt wel! Stapje voor stapje … en dat is ook zo. Zij geeft les met een hoop enthousiasme en ze benoemt vaak op het juiste moment jouw gedachten als je net even te lang achterovergedrukt ligt op een dikke rol. Fijn! Die energie, die inspiratie en een pak losse spieren neem ik graag mee. Dus een ode aan jou!

Leida