06 53187176
bekijk het actuele rooster

06 53187176
bekijk het actuele rooster

Horen, zien, zwijgen

Wat wil jij?Doe je zelf gemakkelijk yoga in je eentje en heb je geen begeleiding nodig, dan kies je voor ‘zwijgen’. Ben je net begonnen met yoga of visueel ingesteld dan neig je naar ‘zien’. Heb je geen beeld nodig, maar vind je het wel fijn om begeleiding te krijgen, dan is ‘horen’ iets voor jou.

Tegenwoordig kan je overal op internet filmpjes vinden met yogalessen. Soms zie je zelfs door het bos de bomen niet meer. Sinds corona zijn onlinelessen en filmpjes alleen nog maar toegenomen. Ook wij versturen op verzoek wel eens een opname van een online CAY les voor het geval je online niet mee hebt kunnen doen of een les nog eens wilt herhalen.

Veel mensen vinden echter een luisterbestand net zo fijn of zelfs prettiger, zeker als je een gewend bent aan je docent. Je kunt je aandacht dan beter bij jezelf houden; waar yoga onder meer voor bedoeld is. Luisteren en een stem volgen werkt beter dan afleiding door een filmpje. Bij een filmpje heb je ook eerder het idee dat je wel moet kijken om het ‘goed te doen’.

Hieronder staan maandelijks wisselende linkjes naar luisterbestanden (audio’s) van lessen van Femke.
En kan je het niet volgen … geen probleem, je pakt het gewoon weer op vanaf waar je het wel kunt volgen. Of je vraagt even een pdf-je met tekeningen van de houdingen.

Les 1, juli 2022
Les 2, juli 2022

Vorig bericht