06 53187176
bekijk het actuele rooster

06 53187176
bekijk het actuele rooster

Verhuur Reviews

Het is een fijne ruimte, lekker ruim, rustig, fijne sfeer door de inrichting en verlichting (zacht licht en kaarsjes) en betaalbaar. Onze deelnemers benoemen spontaan: Wat een mooie, fijne ruimte!

Marcella

Wat me direct aansprak was het licht en de ruimte. Het natuurlijke licht komt van boven en dat brengt direct sfeer. De houten vloer is erg fijn om op te ‘werken’, het brengt warmte en een huiselijke sfeer. De ruimte biedt veel mogelijkheden: je kunt er vol in bewegen en hoekjes creëren met stoelen en matten waar kleine groepjes bezig kunnen zijn. De samenwerking met Femke is erg prettig. Ze is heel gastvrij, ik kan me vrij bewegen in de ruimte alsof het die dag ‘mijn ruimte is’. Praktisch is altijd alles in orde en op mails krijg ik snel antwoord. Ik hoop nog een poos van deze ruimte gebruik te kunnen maken!

Mirjam

Al ruim 15 jaar werk ik met enthousiasme als natuurgeneeskundige in de voorste kleine behandelkamer. Een sfeervolle ruimte waar alles binnen handbereik is. Femke en haar vriend Bert steken er veel energie in om Akasha goed te onderhouden. Zo blijven de ruimtes prettig om te verblijven en te werken. Als er andere activiteiten in de studio zijn, verloopt dit altijd in goed overleg met de betrokkenen, zodat mijn cliënten dit nauwelijks opmerken.

Geke van Ramshorst, A-mar

Dank je wel voor je gastvrijheid Femke, in je mooie studio. Ik denk met veel plezier terug aan al die keren “strip je vrij” en andere workshops in mijn “eigen ruimte”.

Mariëlle Kleijnjan

De studio heeft een stille, lichte werkruimte waar de energie ‘schoon’ is en de sfeer opgeruimd. Het is prettig dat de rommel die altijd met groepen meekomt (paraplu’s, tassen, rugzakken) niet in de werkruimte komt; er is namelijk een ruime garderobe-plek. En we zijn blij met de grote tafel waaraan we in de pauze prettig kunnen lunchen met de groep. Ook fijn: voldoende sanitair! Tenslotte: het contact met Femke is gemakkelijk; we kregen de sleutel en het vertrouwen … dat hoefden we niet te verdienen. Wij voelen ons welkom!

Eline en Eddy

Met veel plezier heb ik lessen kunnen geven in de kunsten van Mime. Heerlijk om een goed verlichte ruimte te hebben met een goed soundsysteem. Het inplannen van de huurdagen ging zeer snel en met flexibiliteit. Een must voor mij en mijn leerlingen was dat we altijd de enige groep in het complex zijn en dat zaal en koffie/thee ruimte gescheiden zijn van elkaar. Ik kom hier altijd graag.

Job van der Wal

Ik geef al enkele jaren met veel plezier trainingen in Akasha. De ruimte is sfeervol en lekker ruim, met daarnaast een fijne keuken/zitgelegenheid én een buitenruimte voor de pauzes. Eigenaresse Femke is erg flexibel en reageert altijd snel op vragen, wat heel prettig werken is. Ook erg fijn dat de ruimte betaalbaar is!

Meinou Lambeck